THE WINGSMAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Wingsman. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 20:13 Super
17 mei 2024 om 0:07 Eten was goed warm en ook rekening gehouden met de vraagde wijziging. Vriendelijke bezorger en kwaliteit van het eten ook erg goed. Dit was nu de 2x dat ik daar bestelde en beide keren goed! Ga zo door.
12 mei 2024 om 9:12 Eten was lekker en het werd precies op tijd gebracht
9 mei 2024 om 21:26 Verkeerde wrap geleverd maar deze was ook lekker en de kapsalons waren weer heerlijk. Op de gevraagde tijd bezorgd.
7 mei 2024 om 21:36 De burger was erg lekker, de patat was slap, de bezorging duurde extreem lang. Na een uur een belletje gedaan. Na de belofte dat het er binnen 10 minuten zou zijn, duurde het nog eens 40 minuten
30 apr 2024 om 18:12 Lekkere kip. Patat helaas koud. Bezorgtijd 50 min, dat vind ik echt te lang. Verder prima en vriendelijke bezorger.
29 apr 2024 om 11:35 Goed eten! Helaas was de kipsalon Paramaribo op, maar dat hebben zij uitstekend opgelost door met mij contact op te nemen en er iets anders voor in de plaats te geven.
28 apr 2024 om 21:37 Nog nooit besteld, ik was er niet kapot van.
28 apr 2024 om 19:30 2,5 uur moeten wachten, na 1,5 uur bel ik ze dan zeggen ze “ow ben er pas mee bezig, denk nog 10 min dan klaar, doei” en hangt zo op… eten komt koud aan en is niet te eten. Schandalig slecht allemaal
28 apr 2024 om 7:19 Was heerlijk
26 apr 2024 om 21:03 Was nieuw voor ons maar zeer smaakvol en voldoende en voor herhaling vatbaar
21 apr 2024 om 23:57 Super leuk